Връзка с нас Често задавани въпроси Полезни връзки Партньори Към рецептите

Производители

Цинков оксид 100 гр.

Цинков оксид 100 гр.

Цинков оксид 100 гр.

Повече детайли


3,50 лв с ДДС

Функция: Бял пигмент, активен антисептик и защитаващ от UV лъчите.


Съставки/INCI: Zinc oxide
Размер на частиците: 0.2 до 1.5 микрона (200 до 1500 nm)
Не съдържа наночастици (с размер между 1 и 100 nm).


Качество: за козметика, 100% минерал
Външен вид: бял прах

В продукти за грижа за кожата:
Характеристики: антибактериален, противогъбичен, ефект "бариера", често използван в продуктите за бебешко дупе, предпазва от UV лъчите


Употреба: в мехлеми и кремове при раздразнена кожа

В декоративната козметика:
Покривна бяла база, идеална за всички видове грим. Добавя известен UV филтър, но той не е възможно да се изчисли и определен SPF не може да се гарантира.
Идеален в минерален и кремообразен фон дьо тен, компактна или свободна пудра. 

Предупреждение:
Не вдишвайте, не поглъщайте, избягвайте контакт с очите. Носете ръкавици и маска, докато работите с цинковия оксид. Дръжте далеч от деца. 

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари