Магданоз - концентриран екстракт – 50мл. Преглед отблизо

Магданоз - концентриран екстракт – 50мл.

Нов продукт

Магданоз - концентриран екстракт – 50мл.

Повече детайли

5,00 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

INCI: Carum petroselinum
CAS № 84012-33-9
EINECS № 281-677-1

Метод на производство:
Екстрактът “Магданоз” се произвежда от суха или прясна растителна суровина, която се подлага на екстракция с глицерин.


Използвана част на растението: Надземни части, Корени


Описание: Бистра жълто-зелена течност, с характерен за суровината аромат

Разтворимост:
* Разтворим във вода и етанол
* Неразтворим в масла
Продуктът отговаря на изискванията на Директива 76/768/ЕЕС

Насоки за използане на продукта: Продукти за проблемна кожа, за избелване, срещу петна. Тонизира, против стареене. Подходящ за тъмни кръгове и торбички под очите.


Активни съставки: Флавоноиди /апигенин, апигенин-гликорид/, витамини А, С и К, желязо и фолати, летливи маслени компоненти,- влияе изключително благотворно върху човешкия организъм.


Действие: Успокояващо, противовъзпалително, избелващо, анти – ейдж

Ексрактът може да бъде включен директно във всеки козметичен продукт: кремове, млека, гелове, лосиони серуми, почистващи препарати за кожата, продукти за коса и маски за коса, маски за лице, анти-целулитни продукти

Разреден с вода екстракт е полезен за:
* жабурене, ако страдате от възпалени венци или имате лош дъх;
* тоник или освежаващ спрей за лице
* като тоник за почистване на лицето
* тонизиращи ледени кубчета, с които да обтриете лицето си сутрин
Има благоприятен ефект върху уморена кожа, лишена от блясък и свежест.


Дозировка: Макс. 3% в крайна форма


Стабилност на продукта: Добра стабилност при стандартни температури. Да се избягват температури под 5 о С и над 50 о С, за да се предотвратят термични промени. Да се избягва контакт със силни окислители. Да не се загряват затворени опаковки.


Опаковка: 50мл.


Произведено в България