Био Масло Бабасу 50 мл.

Нов продукт

Био Масло Бабасу 50 мл. - сертифициран Био продукт по USDA NOP от Ceres GmbH.

Повече детайли

11,50 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Био масло Бабасу се извлича от ядката на плода на палмовото дърво Orbignya Oleifera. Маслото е със снежно бял цвят и твърда консистенция, на външен вид наподобява кокосовото масло. Известно е като един от най-добрите овлажнители. Притежава успокояващи и подхранващи свойства. Прекрасно запазва влагата в епидермиса, прави кожата мека и еластична. Високото съдържание на липиди в био маслото бабасу подобряват състоянието на сухата и заплетена коса, правейки я жива и бляскава. Маслото от бабасу има сходен със човешкия себум състав, което го прави лесно за усвояване от организма. То подхранва, овлажнява и възстановява здравината и еластичността на косата. Прекрасно запазва влагата в кожата, включително и в детската кожа. Маслото предотвратява образуването на бръчки. Био масло бабасу е особено подходящо при екзема, сърбеж, суха и възпалена кожа. Може да се смесва с бадемово масло, с масло от карите, какаово масло, кокосово масло и различни етерични масла, включително роза и лайка.

Приложение:
мощни хидратиращи свойства; антимикробен ефект; запазва влагата в кожата като я прави мека и еластична; изравнява тена и кожните неравности; попива бързо; не оставя мазни петна и не запушва порите; предотвратява образуването на бръчки; подходящо за суха и особено за зряла кожа, късаща се коса, подхранва ноктите.

Информация:

– Произход: Франция
– Само за външна употреба.
– Съхранение при температура от 15°C до 25°C .
– Да не се излага на пряка слънчева светлина или в близост до топлинни източници.
– Да не се употребява при алергия към някоя от съставките !
– Преди употреба да се направи тест за чувствителност !
– При поява на обрив или зачервяване – спрете употребата на продукта !
– Да се съхранява на недостъпни за деца места !ч

INCI: Orbignya Oleifera (Babassu) Oil*

*Био Сертифицирани съставки

Да не се използва от хора с индивидуална непоносимост към маслото.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: