Разгледани продукти

Оризов восък - 50 гр. Преглед отблизо

Оризов восък - 50 гр.

Нов продукт

Оризов восък - 50 гр.

Повече детайли

5,70 лв с вкл. данък

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Оризовият восък е растителен восък, който се добива от оризови трици.


Външен вид: твърди гранули с жълт цвят.

Употреба: Използва се в различните козметични форми за повишаване на вискозитета на маслената фаза, да даде гъстота и стабилност на унгвентите и емулсиите, както и да даде твърдост на стиковете червило или балсам за устни. Препоръчително количество за използване в козметиката: не повече от 3%.


Съставки/INCI: Rice (Oriza sativa) bran wax


Мирис: Неутрален


Разтворимост: Мастноразтворим


Този восък има точка на топене около 80°C, и това го прави много желана съставка в червила и стикове, които остават устойчиви по време на топлото лято. Нанесен върху кожата в съчетание с други продукти оставя предпазен филм, който го прави подходящ за устни и чувствителна кожа.

Примерна употреба:
Стикове и червила: 1-10%, отлично се комбинира с други восъци, пчелен и карнаубски за оптимално добро представяне на стика
Дезодорант стикове
Декоративни моливи
Спирали
Балсами
Предпазващи кремове  1-5%

Предупреждение:
Това е козметична съставка. Не е готов козметичен продукт и не може да бъде използван като такъв. Продуктът е предназначен единствено за въшна употреба. Продуктът е предназначен само и единствено за  лична употреба. Не е предназначен за препродажба и употреба в продукти за продажба от частни лица или употреба върху трети лица.
Не поемаме отговорност при неправилна употреба, неправилно съхранение на продукта и невзимане предвид на предупрежденията при употреба.
Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца. Препоръчителната употреба на продукта по никакъв начин не замества лекарско предписание! 

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: