01
Доволни клиенти
Средна оценка от 8.2 от 10 точки.
02
Опция преглед
Прегледай пратката преди да платиш.
03
Безплатна доставка
При поръчки над 50 лв. до офис на Еконт или Спиди
04
Богат асортимент
Специално подбрани продукти на ниски цени!
За нас
Последвайте ни

Заплащане и доставка

1. Начини на доставка:

1.1 До офис на куриерска фирма "Speedy" като експресна куриерска пратка до врата на цени от 3.95 лв. (в зависимост от теглото).

1.2 Чрез куриерска фирма "Speedy" като експресна куриерска пратка до врата на цени от 6.50 лв. (в зависимост от теглото).

1.3. Чрез куриерска фирма "Еконт" като пощенска пратка до офис на Еконт, на цени от 4.50лв. (в зависимост от теглото)

За поръчки над 50 лв. - доставката е безплатна за цялата страна до офис на Еконт или Спиди.

При проблеми с правенето на поръчка, моля пишете ни на info@domashna-kozmetika.com, или ни потърсете на 0877754084.

Поръчките се обработват и потвърждават до края на работния ден и се изпращат на същия или на следващия работен ден.

В случай че даден артикул не е наличен, ще получите информация от нашите представители кога бихме могли да изпълним Вашата поръчка.

Доставката трае от 1 до 3 работни дни в зависимост от населеното място.

Поръчки направени след 12:00 часа в Събота, Неделя и празнични дни се обработват и изпращат в Понеделник или първият работен ден след празниците.2. НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Заплащането на продуктите се извършва с наложен платеж в момента на получаване на стоката, като е активирана услугата за пощенски паричен превод. 

2.1 ПРАТКИ ИЗИСКВАЩИ ЗАПЛАЩАНЕ В БРОЙ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ

Всички пратки, които изискват плащане в брой се изпращат чрез услугата пощенски паричен превод. Изпращаме пратките посредством лицензирани куриерски фирми с наложен платеж чрез пощенски паричен превод (ППП). Съгласно наредба Н-18, ще получите разписка за паричния превод от куриера, която законосъобразно замества ролята на касовия бон. 

ВАЖНО: Необходимо е да запазите разписката за ППП, която ще получите от куриера. 

В случай, че имате издадена фактура следва да прикрепите разписката за ППП (която, ще получите от куриера) към фактурата.

В самата фактура като начин на плащане също, ще бъде посочено "Пощенски паричен превод".


2.2. ПРАТКИ ЗАПЛАТЕНИ ПО БАНКОВ ПЪТ

Ако вече сте заплатили Вашата пратка по банков път За всички пратки, които изискват плащане по банков път издаваме проформа фактура, по която бихте могли да извършите плащането. След като сумата бъде получена, Вашата поръчка се обработва и изпраща към Вас.

При пратки заплатени по банков път задължително се издава фактура на физическо или юридическо лице, която ще бъде прикрепена към Вашата пратка. Има възможност фактурата да бъде изпратена и до посочена от Вас електронна поща след предварителна уговорка.


2.3. ЗАКУПУВАНЕ ОТ НАШ МАГАЗИН

Бихте могли да  закупите избрани артикули и от нашия физически магазин. При покупки от физическия магазин се издава фискален бон, който клиента е длъжен да съхрани до напускане на обекта.

Има възможност за издаване на фактура на място.

Предлагаме опция и за заплащане чрез POS терминал.

ВАЖНО: Фактурира се само и единствено стойността на закупените от нас артикули.

ВАЖНО: В случай, че Ви е необходима фактура за доставката, то следва да изискате документа от куриерската фирма, която доставя пратката.

3. ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ:

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от закупения продукт в срок от 14 работни дни от получаване на стоката, като цената на продукта ще му бъде  възстановена.

Разходите за връщане на продукта са за сметка на клиента. Връщането  на продукт се извършва по следния начин

1. Вие се свързвате с нас на тел. 0877754084 или на email: info@domashna-kozmetika.com - нужно е предварително да ни уведомите, че искате да върнете продукт.

2. Срокът за връщане на продукта е 14 дни.

3. Връщането може да направите в удобен  за Вас офис на Еконт, Спиди или друг куриер по Ваш избор. Рaзходите по доставка и връщане на продукт са за Ваша сметка. 

4. След като получим продукта, Ви изпращаме сумата - която е цената на продукта.