• Нов
ГУТУ КОЛА – Centella asiatica – екстракт 10 мл
5,83 лв.
Време за доставка: 1-2 дни

Състояние: Натурален Стимулира циркулацията и образуването на естествен колаген. Регенерира тъканите, кожата придобива еластичност и твърдост. Антицелулитно. При разширени вени. Белези и изгаряния. Средство против стареене.

Опаковка
Количество

Add to wishlist

  • Отвори и прегледай пратката преди да платиш Отвори и прегледай пратката преди да платиш
  • Бърза доставка Бърза доставка
  • 14 дни право на връщане 14 дни право на връщане

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ NCI: Centella asiatica extr. Екстрактът от centella asiatica се получава чрез смесване на въздушната част на това растение в растителен глицерин и вода. Най-добрият начин да се възползвате от всичките му свойства е да го добавите към основен крем. Свойства на Centella asiatica Гуту кола е растение с много полезни свойства за кожата. Най-важното е неговата сила да стимулира циркулацията и образуването на естествен колаген. Тъканите се регенерират и кожата придобива еластичност и твърдост. Тези свойства на Гуту кола се използват широко за формулиране на антицелулитни кремове и гелове за подобряване на кръвообращението на краката, особено в случаите на разширени вени. Употреба: Гуту кола - Centella asiatica има дълга традиция в районите на Индия и Шри Ланка, където я използват за ускоряване на зарастването на незначителни рани, раздразнения и драскотини, белези и изгаряния. Средство против стареене - Естествените компоненти на екстракта от centella asiatica го правят добър защитник на кожата срещу свободни радикали и излагане на слънце, които са основните причини за появата на бръчки и изразителни линии. За борба с целулита: Можете да си направите крем, антицелулитен гел или напълно персонализирано масажно масло, за да завършите портокаловата кора и да покажете гладка и твърда кожа. Гуту кола има диуретично действие, така че помага да се премахне задържаната течност. В допълнение, активирането на циркулацията допринася за елиминирането на натрупаните мазнини. Кожата е обогатена с кислород и по-лесно елиминира токсините. Технически характеристики на екстракт от centella asiatica Описание: мацериран във вода и глицерин въздушната част на Centella asiatica. Разтворимост: разтворим във вода Препоръчителна доза: между 0,5% и 5,0% Научно наименование: Centella asiatica (L.) Urban. От семейство Apiaceae. Цветът или прозрачността на растителните екстракти могат да се развият след производството, без това да влияе върху свойствата на продукта. В случай на мътност, трябва да филтрирате, преди да използвате. Произведено в Испания. Опаковка: 10мл в тъмно стъклено флаконче с вгарден капкомер. ВАЖНО: Всяка информация, съвети и препоръки, съдържащи се тук, или получени чрез друг вид комуникация, в устна или в писмена форма, не са предназначени да заменят или да бъдат заместител на квалифицирана медицинска помощ, от обучен лекар или практикуващ здравеопазване.

Конкретни референции

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

ГУТУ КОЛА – Centella asiatica – екстракт 10 мл

Състояние: Натурален Стимулира циркулацията и образуването на естествен колаген. Регенерира тъканите, кожата придобива еластичност и твърдост. Антицелулитно. При разширени вени. Белези и изгаряния. Средство против стареене.

Write your review