• Нов
МАСЛО от КОКОС – Фракционно - 50 мл
5,00 лв.
Време за доставка: 1-2 дни

Състояние: Натурален Носител за етерични масла, предпочитано за масаж. Интензивен овлажнител , особено при много деликатна кожа. База за маслени парфюми. Антисептични и дезинфекционни свойства.

Опаковка
Количество

Add to wishlist

  • Отвори и прегледай пратката преди да платиш Отвори и прегледай пратката преди да платиш
  • Бърза доставка Бърза доставка
  • 14 дни право на връщане 14 дни право на връщане

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ INCI: Caprylic/Capryc trigliceride Описание : Както подсказва името , фракционното кокосово масло е част от кокосово масло , от която са отстранени почти всички триглицериди с дълга верига , като по този начин остават предимно триглицериди със средни вериги.Това дава много дълъг срок на годност и значително по-голяма стабилност . В допълнение , фракционирането повишаваа концентрацията на Капринова киселина и Каприлова киселина , като по този начин се повишава и антиоксидантния и дезинфекционен ефект. Резултатът е тънко масло пълно със средно- верижни триглицериди. Състав: Фракционно кокосово масло се състои предимно от Капринова и Каприлова киселини. Употреба: Козметика : То е широко използвано в приготвянето на кремове, сапуни , лосиони , мехлеми и друга козметика. Ароматерапия и Масажи : То се използва като масло носител , тъй като улеснява усвояването на други масла и билкови екстракти. Фракционното кокосово масло е всепризнато като масло носител за етерични масла и е предпочитано за масаж . Маслото е леко и немазно , прониква в кожата много добре, което го прави много подходящ за доставка на етерични масла. Той може да се използва като интензивен овлажнител , особено на места, където кожата е много деликатна . Този тип на кокосово масло е добра база за ексфолианти и други продукти за грижа за тялото . Парфюмерия: Фракционното кокосово масло също така е прекрасна база за течни парфюми. Лекарства : Широката му употреба се дължи на неговите антисептични и дезинфекционни свойства . Грижа за косата: Използва и в редица приложения за грижа за косата . Приготвяне на сапуни: Предпочитано е заради за това, че не гранясва, няма аромат, добре се смесва с останалите масла и не образува мехурчета. Нашето фракционно кокосово масло е рафинирано и не съдържа химикали или разтворители. Произведено: UK Количество: 50мл. в тъмно аптекарско флаконче

Конкретни референции

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

МАСЛО от КОКОС – Фракционно - 50 мл

Състояние: Натурален Носител за етерични масла, предпочитано за масаж. Интензивен овлажнител , особено при много деликатна кожа. База за маслени парфюми. Антисептични и дезинфекционни свойства.

Write your review