• Нов
МАСЛО от ЖОЖОБА
5,00 лв.
Време за доставка: 1-2 дни

Състояние: Натурален Противостареещо средство - намалява и предотвратява образуването на бръчки и финни линии. Хидратира и задържа влагата в кожата.

Опаковка
Количество

Add to wishlist

  • Отвори и прегледай пратката преди да платиш Отвори и прегледай пратката преди да платиш
  • Бърза доставка Бърза доставка
  • 14 дни право на връщане 14 дни право на връщане

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ INCI: Simmondsia Chinensis МАСЛО ОТ ЖОЖОБА има състав, подобен на мазнините на човешката кожа. То е бързопопиващо и се приема много добре от организма. Това е едно от най-уникалните растителни масла. Съставено е от течни восъчни естери,които изграждат 25-30% от кожния себум. Състои се главно от висши мастни киселини, свързани с висши аклохоли. Практически не гранясва. С напредване на възрастта ,отделянето на себум намалява. Имайки подобни на себума качества, маслото от жожоба се препоръчва, като противостареещо средство,което намалява и предотвратява образуването на бръчки и финни линии.То подпомага хидратирането и задържането на влагата в кожата. Като ароматерапевтично базисно масло, то лесно се абсорбира, дълбоко подхранва и хидратира, без да предизвиква усещане за омазняване на кожата . Добавено към готови козметични продукти значително увеличава срока им на годност. Употреба: -За директен масаж върху лицето, шията, деколтето, както и останалите части на тялото: върховете на пръстите се потапят в масло и се масажира с леки движения. -Като базово масло в ароматерапията -Добавяне към готови козметични продукти: -към шампоаните за коса и/или тяло може да се добавят по 1 чаена лъжичка масло на 100 мл. - към балсамите за коса и тяло също може да се добавят по 1-2 чаени лъжички масло. - за обоготяване са почистващите млека и плажната козметика. -Почистване лицето, шията и деколтето без миещи средства Произведено UK Опаковка: в тъмно медицинско шише, с капкомер – 10мл / 50мл. Съхранение:на хладно и тъмно място далече от от топлина и светлина ВАЖНО: Всяка информация, съвети и препоръки, съдържащи се тук, или получени чрез друг вид комуникация, в устна или в писмена форма, не са предназначени да заменят или да бъдат заместител на квалифицирана медицинска помощ, от обучен лекар или практикуващ здравеопазване.

Конкретни референции

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

МАСЛО от ЖОЖОБА

Състояние: Натурален Противостареещо средство - намалява и предотвратява образуването на бръчки и финни линии. Хидратира и задържа влагата в кожата.

Write your review