Витамин Е ацетат 10 ml
  • Витамин Е ацетат 10 ml
Витамин Е - натурален 10 ml
6,00 лв.
Време за доставка: 1-2 дни

Витамин Е - натурален, без ГМО 10 ml

Количество

Add to wishlist

  • Отвори и прегледай пратката преди да платиш Отвори и прегледай пратката преди да платиш
  • Бърза доставка Бърза доставка
  • 14 дни право на връщане 14 дни право на връщане

Витамин Е - натурален, без ГМО 10 ml

Описание:

Това е гъсто, високо вискозно масло. Добавено в козметичните продукти удължава многократно срока на годност. Оказва положително влияние за усвояването и защитата на витамин А в организма. Способства за синтеза на белтъчините в клетките. Явява се мощен антиоксидант, защитник на незаменимите мастни киселини в мембраните на клетките от агресивния кислород!

Комбинацията от Витамин Е и витамин С предпазва липофилните и хидрофилните компоненти на кожата, намалявайки щетите от слънчевите лъчи, но не са истински слънцепредпазен фактор. 

Витамин Е е незаменим в антиейдж грижата за кожата: предотвратява унищожаването на клетките, подобрява тонуса и еластичността на кожата, предотвратява образуването на бръчки и трансдермалната загуба на вода и е силен антиоксидант. Има важна роля в метаболизма на клетките, закото подобрява преноса на кислород от червените кръвни телца и предпазва витамин А и витамин С от разпадане, както и витамините от група В от оксидиране.

Редовната употреба на ВИТАМИН Е, като добавка в козметиката, която използвате за лице, тяло и коса, видимо ще подобри тургура на кожата, а косата ще бъде бляскава и пълна с живот.

Препоръчителна доза: 0.5-1 мл. на 50мл. козметичен продукт

 

Опаковка: тъмно медицинско шише, с капкомер - 10мл.

 

Съхранение: на хладно и тъмно място далече от от топлина и светлина

 

Разтворимост: Разтворим в масло, въглеводороди, алкохоли. Неразтворим във вода.

Употреба в козметиката:
В студената фаза при емулсии, маслени извлеци, мехлеми, масажни масла, плажни масла. Може да се добавя и към готови купешки кремове, масла и плажни масла за усилване на ефекта им.

Предупреждение:
Само за външна употреба, използвайте по предназначение! Не поглъщайте, избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца. Препоръчителната употреба на продукта по никакъв начин не замества лекарско предписание! 

Конкретни референции

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Витамин Е - натурален 10 ml

Витамин Е - натурален, без ГМО 10 ml

Write your review